Verhuisbedrijven Amsterdam vergelijken

Verhuisbedrijven in Amsterdam kiezen is niet makkelijk. Er zijn veel verhuizers in deze regio en ook landelijk zijn er veel verhuisbedrijven die verhuizingen verzorgen in en rond Amsterdam. Welk verhuisbedrijf u ook kiest, het is altijd aan te bevelen om vooraf de tarieven en mogelijkheden van enkele verhuizers in de regio Amsterdam met elkaar te vergelijken. Een goed startpunt om een betrouwbare verhuizer in Amsterdam of omgeving te vinden, is een bezoekje aan uw vrienden, familie of kennissen die (recent) verhuisd zijn. U kunt hun bijvoorbeeld de volgende dingen vragen:

  • Wat hebben jullie betaald voor de verhuizing van of naar Amsterdam?
  • Waren jullie tevreden over de service?
  • Gingen de verhuizers zorgvuldig om met jullie spullen?
  • Waren de verhuizers op tijd en kwamen ze andere afspraken na?
  • Hoe is het verhuisbedrijf in de regio Amsterdam verzekerd in geval van schade aan jullie eigendommen?

Een landelijke verhuizer of een verhuisbedrijf in de regio Amsterdam?

In een grote stad als Amsterdam zijn veel verhuisbedrijven actief. Het voordeel van een lokale verhuizer is duidelijk: de verhuizer hoeft minder kilometers te maken, en dat scheelt u geld. Bovendien hebben lokale bedrijven vaak specifieke ervaring met bepaalde type huizen in Amsterdam. Toch is een lokale verhuizer niet altijd de beste keuze. Sommige verhuizers hebben vaak interessante all-in tarieven. Daarnaast zijn er landelijke verhuizers die gespecialiseerd in bijzondere verhuizingen, zoals hoge gebouwen, dieren of pianovervoer.

Een betrouwbare verhuisbedrijf in Amsterdam kiezen

Mocht u geen mensen in uw omgeving hebben die u op weg kunnen helpen met de keuze van een betrouwbare verhuizer in Amsterdam, dan kan het onderstaande overzicht u wellicht op weg helpen. Vraag altijd informatie op bij 2 of 3 verhuisbedrijven voordat u uw keuze maakt.

Citymovers

Het verhuisbedrijf Citymovers heeft meer dan 15 jaar ervaring en verzorgd verhuizingen van en naar Amsterdam en Haarlem. Citymovers kan de complete verhuizing voor u uit handen nemen: van het inpakken van uw complete bibliotheek tot het vervoeren van zware meubels met een geavanceerde verhuislift. Citymovers kent een flexibel concept, waarin u bespaart op de kosten als u zelf een aantal taken uitvoert.

AA Verhuizers

AA Verhuizers is gevestigd in Nieuw Vennep en profileert zich als een specialist voor de regio Amsterdam. Persoonlijke service en een scherpe prijs zijn belangrijke pijlers van dit verhuisbedrijf. Bovendien hanteert AA Verhuizers een interessante vroegboekkorting tot wel 15%. AA Verhuizers heeft ook veel ervaring met verhuizingen naar het buitenland.

Angel Verhuizingen

Het verhuisbedrijf Angel Verhuizingen is een echt Amsterdams familiebedrijf, dat al sinds 1937 verhuizingen in Amsterdam en verre omstreken verzorgt. Angel Verhuizingen is een officieel Erkend Verhuizer, waarmee u verzekerd bent van een betrouwbaar en kwalitatieve organisatie. Angel heeft veel ervaring in o.a. het verhuizen van kunstwerken en piano’s en vleugels.

Van Riemsdijk Verhuizingen B.V.

Dit verhuisbedrijf bestaat als sinds 1933 en is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. Van Riemsdijk maakt deel uit van de landelijke koepelorganisatie Top Movers, een groep van 16 verhuisbedrijven die allemaal zeer veel ervaring in hun eigen regio hebben. Van Riemsdijk Verhuizingen B.V. gaat altijd uit van maatwerk en biedt heel veel service: van het leveren van inpakmateriaal tot het monteren van uw meubels.

Wat kost een verhuizing rondom Amsterdam met een verhuisbedrijf

De kosten van een verhuizing door een verhuisbedrijf hangen af van factoren als hoeveelheid spullen, verhuisafstand en bijzondere wensen. Een goed vertrekpunt voor een inschatting van de kosten voor uw verhuizing is het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij het landelijke verbond van Erkende Verhuizers. Via watkosteenerkendeverhuizer.nl kunt u vrijblijvend 3 verschillende offertes van een Erkend Verhuisbedrijf uit de regio Amsterdam ontvangen.

Geen verhuisbedrijf maar zelf verhuizen?

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om niet voor een verhuisbedrijf te kiezen, maar om zelf te verhuizen. Als u geen hele grote of hele waardevolle meubels hoeft te vervoeren en niet naar een moeilijk toegankelijk huis verhuist, is een verhuizing in veel gevallen prima zelf te organiseren. Of u een van de vele verhuisbedrijven in de regio Amsterdam uitkiest of zelf uw verhuizing verzorgt, is vooral een financiële beslissing.
© 2009 - 2024 Michielonline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoe vind je een goed verhuisbedrijf?Je kunt ervoor kiezen om je spullen zelf te verhuizen, maar het is ook mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen. D…
Kosten verhuizing door verhuisbedrijfKosten verhuizing door verhuisbedrijfHet is logisch dat een verhuizing die wordt uitgevoerd door een verhuisbedrijf, meer kosten met zich meebrengt dan wanne…
Keuze voor een verhuisbedrijf en eventueel verhuisserviceKeuze voor een verhuisbedrijf en eventueel verhuisserviceDagelijks verhuizen heel wat mensen naar een andere plek in hetzelfde land of in een ander land. De één heeft meer spull…
Wat kost een verhuizing door een verhuisbedrijf?Wat kost een verhuizing door een verhuisbedrijf?Mensen die op het punt staan om te verhuizen moeten beslissen of ze het zelf gaan doen, of dat ze het uitbesteden. Zelf…
Garage verbouwen, tipsGarage verbouwen, tipsDe garage verbouwen als meer woonruimte nodig hebt is een goede optie. Een garage verbouwen zorgt voor een extra kamer.…
Bronnen en referenties
  • www.erkendeverhuizers.nl
Michielonline (80 artikelen)
Laatste update: 03-08-2010
Rubriek: Huis en Tuin
Subrubriek: Wonen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.