Huis goedkoop inrichten

Je wilt je huis leuk inrichten, maar je budget is helaas niet toereikend om dure meubels aan te schaffen. Dit artikel geeft tips om je huis goedkoop in te richten. Want een leuke inrichting hoeft niet veel te kosten. Je kunt een bezoekje brengen aan de Ikea: veel aanbod, goede kwaliteit, hippe meubels en een lage prijs. Als je voor originaliteit gaat, kun je tweedehands meubels opnieuw opknappen. Buiten de Ikea en de kringloopwinkel zijn er veel mogelijkheden om de woning goedkoop in te richten.

Meubels bij Ikea

Ikea is een bekende meubel-gigant met hippe, moderne meubels tegen een betaalbare prijs. Omdat het om massaproductie gaat, zijn de meubels bij Ikea goedkoop. Ze zijn ook handig in elkaar te zetten, met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Marktplaats: goedkope meubels

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop op Marktplaats. Marktplaats is dan ook uitgegroeid tot de grootst virtuele ontmoetingsplaats tussen koper en verkoper in Nederland. Voor een zacht prijsje kun je dan ook leuke (tweedehands) meubels vinden met keuze uit nieuw, zo goed als nieuw of gebruikt. Het is eenvoudig om meubels uit een bepaalde prijsklasse te selecteren. De geavanceerde zoekfunctie heeft vele mogelijkheden. Zie je een leuke kast, maar bevalt de kleur je niet? Een lik verf, en de kast is weer als nieuw.

Gratis meubels af te halen

Als je spullen helemaal gratis wilt, dan is het wellicht de moeite waard om een kijkje te nemen op www.gratisaftehalen.nl. Daar worden spullen gratis aangeboden. De enige kosten die je kwijt bent, zijn de reiskosten voor het ophalen van het meubilair.

Goedkope winkels: Action & Wibra

Bij de Action vind je goedkoop servies, bestek, handdoeken, washanden, wasmanden en andere handige gebruiksvoorwerpen. Helaas zijn er geen meubels te koop, maar wel goedkope decoraties voor aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke schilderijen voor slechts 4 tot 8 euro, “rotan” harten met lint, bloembakjes et cetera.

Familie en vrienden

Het loont vaak ook de moeite om eens navraag te doen bij familie en vrienden. Wie weet zijn zij gezwicht voor de verleiding van een groot plasmascherm , die hoog bovenaan jouw prioriteitenlijstje staat. Je kunt bijvoorbeeld vragen of je de oude televisie mag kopen voor een vriendenprijsje. Hetzelfde geldt voor kasten, banken, stoelen et cetera.

Kringloopwinkel

De kringloopwinkel wordt steeds populairder in deze tijden van economische crisis. De spullen die er te koop zijn, zijn vaak degelijk en geen troep. Je kunt kastjes, stoelen en dergelijke verven in een lichte kleur. Een oude lamp kun je hip maken door er decoratie op te maken.
© 2011 - 2024 Rebeccahoogers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Een appartement aan de kust inrichtenEen appartement aan de kust inrichtenEen tweede verblijf of vakantie-appartement aan de kust vraagt een andere inrichting dan een huis voor permanente bewoni…
Goedkoop je woning inrichtenGoedkoop je woning inrichtenAls je net een eigen woning hebt, moet deze nog worden voorzien van meubilair. Een huis inrichten kost geld, veel geld.…
Goedkoop meubels kopenSoms heeft u even geen geld, maar wel meubels nodig om het huis in te richten. Goedkope meubels kopen betekend niet alti…
Geld besparen: kringloopRecycling is goed voor het milieu en kan ook veel geld besparen. Tweedehandse producten kosten maar een schrijntje in ve…

Interieur ontwerpen met 3D roomplannerInterieur ontwerpen met 3D roomplannerWie handig is met de computer kan tegenwoordig zelf zijn keuken, badkamer of huiskamer vanachter de PC ontwerpen. Met be…
Kamerplanten: kopen van een kamerplantKamerplanten: kopen van een kamerplantKamerplanten zijn makkelijk online te bestellen. Er zijn verschillende redenen waarom mensen een kamerplant nemen. De be…
Rebeccahoogers (449 artikelen)
Gepubliceerd: 15-05-2011
Rubriek: Huis en Tuin
Subrubriek: Interieur
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.