Het succes van Dasty

Soms heeft een product geen reclame nodig om succesvol te worden. De schoonmaakmiddelen van het merk Dasty zijn hier een voorbeeld van.

Wat is Dasty?

Dasty is een serie schoonmaakproducten die verkrijgbaar is bij de winkelketen Wibra. Dasty is van Italiaanse makelij. Wibra staat bekend om zijn goedkope producten. Kleding, linnengoed, schoonmaakmiddelen en huishoudelijke producten worden tegen een fractie van de prijs verkocht ten opzichte van andere winkels. Mensen met een kleine beurs zijn dol op de Wibra, maar anderen die meer geld te besteden hebben lopen deze winkel vaak voorbij. Echter is er sinds een aantal jaar een toenemende belangstelling voor de producten van Dasty. Omdat de producten kwalitatief erg goed blijken te zijn bezoeken steeds meer mensen de Wibra om Dasty aan te schaffen.

Welke producten heeft de schoonmaaklijn Dasty?

Dasty heeft diverse producten in het assortiment. Het meest populair is de Dasty ontvetter, te koop in de gele fles. Hieronder alle producten op een rijtje:
  • Dasty ontvetter
  • Dasty WC gel
  • Dasty ruitenreiniger
  • Dasty badkamerreiniger
  • Dasty colourblock doekjes (tegen afgeven van gekleurde kleding in de was)
  • Dasty vlekkenverwijderaar
  • Dasty RVS reiniger
  • Dasty afwasmiddel

Het succes van Dasty

Dasty is zeer succesvol aan het worden. Het opmerkelijke is echter dat er voor Dasty geen reclame wordt gemaakt. Geen TV-reclames, geen advertenties, geen billboards. Hoe is dit merk dan zo populair geworden? Een zoektocht op internet levert al gauw het antwoord hierop.

Dasty wordt op fora en communities aangeprezen. Er is zelfs een Dasty Hyves fanclub. Mensen adviseren elkaar via internet het middel aan te schaffen en men deelt de goede ervaringen met Dasty met anderen, waardoor deze ook de gang naar de Wibra maken om de producten uit te proberen. Opvallend is dat niet alleen op typische vrouwenwebsites het merk Dasty wordt gepromoot, maar ook op mannenwebsites. Met name de Dasty ontvetter is een groot succes gebleken, gezien het grote aantal positieve ervaringen van mensen. Complete caravans, motoren, autobanden, frituurpannen, gasfornuizen, ovens etc. worden gereinigd met deze ontvetter. Daarnaast is de RVS reiniger erg populair en dé oplossing voor vlekken op RVS aanrechtbladen en koelkasten. Ook de badkamerreiniger wordt zeer positief beoordeeld. Vlekken waar voorheen geen middel tegenop kon, zijn nu als sneeuw voor de zon verdwenen. En iedereen is op zijn of haar beurt enthousiast over het product. De Dasty ontvetter blijkt ook ideaal voor het verwijderen van vetvlekken uit kleding of andersoortig textiel.

Het lijkt erop dat Dasty een middel is waar mensen al lang naar op zoek zijn. Een middel wat doet wat het belooft. De prijs van het producten ligt zo rond de 2,--. Dit maakt dat de prijs/kwaliteit verhouding ook alweer in het voordeel van Dasty is.
Reclame is voor de meeste producten een middel wat nodig is om het product goed in de markt te plaatsen, echter voor producten die goede prestaties blijken te leveren is dit geen must. Een product van goede kwaliteit doet gewoon zijn werk en mond op mond reclame doet de rest.
© 2010 - 2024 Ceetee, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Gele zonnebrand vlekken uit kleding verwijderenGele zonnebrand vlekken uit kleding verwijderenInsmeren met een goede zonnebrandcrème of olie is belangrijk! Zo beschermen wij onze huid tegen schadelijke UV-straling.…
Vlekken op beton verwijderenNa de winterperiode zijn er veel klusjes om te doen in en om het huis. Door vorst en andere weersinvloeden kunnen vlekke…
Hoe houd je je magnetron schoon?Hoe houd je je magnetron schoon?Een magnetron is gemakkelijk om snel eten in warm te maken of eten in te koken. Het opwarmen en koken van voedsel gaat s…
Wibra, klein warenhuis met veel keuze in kleding en textielWibra, klein warenhuis met veel keuze in kleding en textielIn veel steden en dorpen vinden we een Wibra winkel. Deze winkels hebben vaak meer producten dan alleen goedkope kleding…

Schoonmaken van een stinkende wasmachineSchoonmaken van een stinkende wasmachineEen stinkende wasmachine is erg vervelend, maar gelukkig kun je dit gemakkelijk verhelpen. Lees hier hoe je gemakkelijk…
Efficient huishoudenEen proper huis is belangrijk, maar we besteden meer tijd dan nodig aan ons huishouden. Hieronder vind je een aantal tip…
Ceetee (242 artikelen)
Gepubliceerd: 25-01-2010
Rubriek: Huis en Tuin
Subrubriek: Huishoudelijk
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.