De nieuwe H2O Mop Ultra, het wonder in schoonnmaken!

Iedereen die van een schoon huis houdt is waarschijnlijk wel bekend met de nieuwste rage op het gebied van schoonmaken, namelijk stomen. Ook iedereen die houdt van het milieuvriendelijk en de gemakkelijk te gebruiken kracht van stoom, is waarschijnlijk ook wel bekend met de H2O Mop Ultra. Als je er nog nooit van had gehoord of van plan was om er naar te gaan kijken, kun je dit beschouwen als je primeur op 1 van de meest populaire nieuwe schoonmaakapparaten op de markt. Op het eerste gezicht ziet de H20 Mop Ultra er uit als een normale stofzuiger, maar hij is zoveel meer. De H2O Mop Ultra leunt niet op zuigkracht, borstels en chemicaliën, maar reinigt werkelijk alles in uw huis met de kracht van hete stoom.

3 producten in 1

De Mop

Het meest voor de hand liggende en tijdbesparende gebruik van de H2O Mop Ultra is voor het schoonmaken van vloeren. Door simpelweg water in het apparaat te doen en hem aan te zetten, verwijderd de H2O Mop Ultra vrijwel alle soorten vuil in een paar seconden. Wanneer u de vloer schoon gaat maken, zal de H2O Mop Ultra niet alleen alles schoonmaken, maar ook parfumeren. Een uitzonderlijk handige functie wanneer het aankomt op het schoonmaken van de keuken en badkamer.

Het apparaat werkt door een constante stroom van super hete stoom, te danken aan zijn 1500 watt motor. De Mop verwijderd zelfs de oudste ingetrokken vlekken en doordringt poreuze oppervlakten om zo de plekjes die u niet kunt zien, ook grondig te reinigen. Wanneer het grotere vuil is losgelaten, kan H2O’s microfiber doekje al het overgebleven vuil verwijderen terwijl hij gelijk de net schoongemaakte vloer polijst en laat schijnen. Als u klaar bent met de vloer, kunt u het doekje losmaken en in het wasmachine gooien om het te reactiveren. Het doekje kunt u iedere keer weer hergebruiken voor de zwaarste schoonmaakklussen.

De H2O Mop Ultra zelf verricht al schoonmaakwonderen op werkelijk alle oppervlakten zoals linoleum, laminaat vloeren, vinyl, marmer, hardhout en tegels die normaal moeilijk te bereiken zijn door de diepe groeven. Met zijn lichtgewicht design en uniek gevormde reinigingskop, is de H20 Mop Ultra een werkelijk genot om schoon te maken in zelfs de kleinste hoekjes en onder kasten.

Tapijt Glijder

De H20 Mop Ultra wordt compleet geleverd met een unieke “Go Anywhere Glider” koppelstuk om zichzelf om te toveren tot een krachtige tapijtreiniger. Met de Tapijt Glijder kan de H2O Mop Ultra zelfs de meest hardnekkige vlekken aan en parfumeert het tapijt ook nog eens. Het herstelt ook de structuur van uw tapijt waardoor uw tapijt er helemaal als nieuw uitziet en ruikt.

Handstomer

Met 1 simpele klik is de H2O Mop Ultra’s krachtige stoomgenerator los te koppelen waardoor u een hele handige handstomer krijgt. De handstoomfunctie biedt de minst chemische oplossing voor uw schoonmaakklusjes. In de keuken verwijderd de H2O handstomer zelfs het meest aangebakken vet om bijvoorbeeld uw oven er binnen enkele minuten weer als nieuw uit te laten zien.

Snel

De H2O Mop is binnen enkele seconden klaar voor gebruik. De stoom heeft binnen de kortste tijd een temperatuur van 90 tot 100 graden Celsius.

Praktisch

Dankzij het transparante reservoir kunt u altijd het waterniveau in de gaten houden. De H2O Mop is een lichtgewicht en is makkelijk te manoeuvreren. Zijn kop is speciaal ontworpen om ook de moeilijkste hoekjes te bereiken.

De schoonste manier van schoonmaken

Met zijn enorme multifunctionaliteit door alleen water en elektriciteit te gebruiken om stoom te genereren, is de H2O Mop Ultra 1 van de meest milieuvriendelijke schoonmaakapparaten. Hij heeft de mogelijkheid om hardnekkig vuil sneller te verwijderen in een kortere tijd en niet te vergeten dat u geen vieze sponsjes en doekjes meer hoeft te gebruiken. Hierdoor kunt u met de H2O Mop Ultra meer dan de helft van uw schoonmaakartikelen weggooien. Dus u kunt niet alleen veel beter en meer schoonmaken, maar u draagt ook nog eens bij aan het welzijn van de natuur.

Of u de H2O Mop Ultra nu voor uzelf wilt kopen of hem cadeau wilt doen aan iemand, de H2O Mop is in ieder huishouden een absolute toegevoegde waarde. Met de kracht van de H2O Mop kunt u lekker relaxen en zeker weten dat uw huis zo schoon mogelijk is.

Reinigt álle vloeren én hoekjes grondig en hygiënisch met behulp van:

 • Continue hete, krachtige stoom
 • Vermogen van 1500 Watt
 • Te gebruiken zonder schoonmaakmiddel
 • Geschikt voor álle vloeren
 • Stoomreinigt ook vloerbedekking, kleden, matten, etc.
 • Lichtgewicht en makkelijk te manoeuvreren
 • Draagbare mini-steamer voor kleine hoekjes en kantjes

Pakket bevat:

 • H2O Mop Ultra met demonteerbare Mini-steamer
 • Tapijtglijder
 • Beker om reservoir bij te vullen
 • 2 Super absorberende microvezel pads
 • Instructiegids
 • Inhoud reservoir: 800 ml
 • Vermogen: 1500 W
© 2010 - 2022 Finn, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Groene aanslag en algen verwijderen van tuinmeubelenGroene aanslag en algen verwijderen van tuinmeubelenEindelijk het zonnetje schijnt weer volop. Het is weer tijd om de tuin in te gaan. Echter vragen het terras en de tuinme…
Schoonmaken van het toilet, hoe doe je dat?Schoonmaken van het toilet, hoe doe je dat?Het toilet wordt veel gebruikt en kan een grote hoeveelheid bacteriën herbergen. Zeker als er meerdere mensen in huis ge…
Het schoonmaken van de gerbilkooiHet schoonmaken van de gerbilkooiHet goed schoonmaken van de kooi waarin je gerbils leven kan van levensbelang zijn voor je gerbil. De dieren zijn schoon…
Schoonhouden van een dwarsfluitSchoonhouden van een dwarsfluitBelangrijk is dat als je een dwarsfluit bezit je deze goed schoonhoud. Niet alleen omdat je wilt dat deze mooi blijft gl…
Het lappen van ramen kun je leuker maken: Kärcher Window VacHet lappen van ramen kun je leuker maken: Kärcher Window VacHet lappen van ramen vinden de meeste mensen geen leuke klus, maar af en toe, is het toch prettig om al het vuil te verw…
Finn (10 artikelen)
Gepubliceerd: 12-05-2010
Rubriek: Huis en Tuin
Subrubriek: Huishoudelijk
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.