Goedkoop design-meubelen aanschaffen

Goedkoop design-meubelen aanschaffen Ben je van plan je huis opnieuw in te richten met design-meubelen, dan is de keuze groot. Alleen hangt er doorgaans wel een prijskaartje aan. Toch hoeft de aanschaf van nieuwe huisraad niet duur te zijn. Er blijkt volop keuze voor een redelijke prijs in binnen- en buitenland. In Italië koop je design van bijvoorbeeld Le Corbusier voor de helft van de prijs. En dat helemaal legaal. Je bestelt en betaalt op internet en het wordt thuis afgeleverd. Je kunt trouwens design ook tweedehands aanschaffen

Tweedehands design

In Tilburg is DecenniaDesign.nl gevestigd. Naast nieuwe meubelen wordt er ook tweedehands verkocht. Je kunt naar de winkel of het fabrieksgebouw toe gaan waar veel vintage is aan te treffen. Keuze genoeg dus. Ook op de website trouwens en je kunt artikelen een week lang reserveren. Laten bezorgen is geen enkel probleem maar uiteraard tegen kosten. De winkel is gevestigd in de Tuinstraat 106 en het fabrieksgebouw in de Diepenstraat naast nummer 321.

Opruiming

Bij EasyGet vind je design- en outlet-meubelen, -verlichting en -geschenken van bekende, nationale en internationale merken en ontwerpers. De prijzen zijn 30 tot 80% lager dan in de meeste winkels omdat er veel partijen worden opgekocht uit showrooms, van beurzen en rechtstreeks van de fabrikant. Het bedrijf is gevestigd in Ootmarsum in de provincie Overijssel. Maar dat hoeft geen belemmering te zijn voor die mensen die er ver vandaan wonen.

Vervoer

Je kunt op internet artikelen toevoegen aan je ‘verlanglijst’ en die versturen aan EasyGet. Je vult je email-gegevens in en voor de rest is het peanuts. De prijzen zijn wel gebaseerd op afhalen maar uiteraard kunnen zij zorgen voor een vervoerder waar uiteraard kosten aan zijn vebonden. Onderaan dit artikel onder het kopje Gerelateerde links staat een link naar EasyGet.

Aanbieding

Wil je een nieuwe Barça Chair naar het ontwerp van Mies van der Rohe aanschaffen? Waarschijnlijk is die nergens zo goedkoop als bij 4udesigned te Wormerveer. In de aanbieding kost deze tijdloze stoel slechts €450. Het origineel kost bijna het tienvoudige. Ook ander design is uit voorraad leverbaar bij 4udesigned. Je kunt naar hun showroom gaan maar ook bestellen via de website.

Ongemonteerd

De prijzen zijn gebaseerd op afhalen maar je kunt ze ook laten bezorgen waarvoor uiteraard een bedrag moet worden betaald. De meubels worden wel ongemonteerd afgeleverd. Maar als je een beetje handig bent mag dat geen probleem zijn.

Initiatief

4udesigned is een initiatief van Dennis Kortz (interieur-adviseur) en Corine Boon (o.a. presentatrice van het tv-programma Eigen Huis en Tuin RTL4). Ze leveren snel uit voorraad aan bedrijven en particulieren.

Fabriekswinkel

Designsales is een echte fabriekswinkel zonder tussenhandel waardoor de prijzen tussen de 30 en 35 procent lager zijn. Alles wordt onder eigen beheer geproduceerd in Utrecht. Er zijn showrooms in Utrecht, Antwerpen, Soest en Zaandam. Je moet de aankopen wel zelf meenemen want aan huis bezorgen doen zij niet. Onder het kopje Gerelateerde links staat een link naar Designsales.

Engeland

Design-meubelen kun je vanuit je luie stoel in Engeland kopen bij Vertigo. De meubelen, lampen en onderdelen worden in Groot-Brittannië precies nagemaakt naar het originele model. De beste materialen worden gebruikt en kwaliteit is gegarandeerd. Omdat je zomaar even naar Engeland kunt gaan om een stoel op te halen kun je ze bij het bedrijf laten verschepen tegen een schappelijke prijs.

Topmerken

Alle topmerken voor ongeveer de helft van de prijs: Eileen Gray, Hoffmann, Le Corbusier, Chesterfield, noem maar op. Ook hier is het een kwestie van een product aanklikken, in het winkelwagentje leggen en een paar dagen later wordt de aankoop thuis afgeleverd. Je betaalt pas bij aflevering.
© 2010 - 2024 Bertvdw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Het huis inrichten met design meubelsHet huis inrichten met design meubelsEen trendy woonkamer wie wil het niet. In grote woonboulevards worden we overspoeld met de mooiste meubels, lampen en al…
Wat is Scandinavisch design?Wat is Scandinavisch design?Anno 2016 zie je steeds vaker Scandinavische invloeden in interieurs terugkomen. Maar wanneer kun je iets daadwerkelijk…
Hans Jørgen Wegner – Deense stoelontwerper uit TønderHans Jørgen Wegner – Deense stoelontwerper uit TønderHans Jørgen Wegner is in het Deense Tønder geboren, net over de grens met Duitsland. Hij heeft een heel oeuvre aan stoel…
Chesterfield-meubelen in een moderne woonkamerChesterfield-meubelen in een moderne woonkamerDe Chesterfield banken en stoelen zijn weer helemaal hip. De karakteristieke meubelen combineren prima met een moderne k…

Wit in het interieurWit in het interieurWit is tijdloos, maar wit is ook een tijdje minder in beeld geweest. Echter, met de komst van de lente lijkt het weer te…
Pelletkachels, een vaak vergeten alternatiefDe jaren '80 zijn getuige van de ontwikkeling van de houtpelletkachels of pelletverbranders maar de voordelen en de effi…
Bronnen en referenties
  • Genoemde designzaken in artikel
Bertvdw (89 artikelen)
Laatste update: 22-11-2016
Rubriek: Huis en Tuin
Subrubriek: Interieur
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.